Open Avond

Scheidingsspecialist, hét beroep van de toekomst.

Een scheiding begeleiden is meer dan een stapel juridische en financiële papieren doorlopen en opmaken.

Het gaat er juist om dat je mensen écht kunt begeleiden van partnerschap naar ouderschap. Dat ze de stap naar de toekomst kunnen zetten. Dat ze weer in staat zijn om hun leven weer goed vorm te geven. Als scheidingsspecialist weet je bewustwordingsprocessen op gang te brengen en richting te geven in de onderlinge communicatie.

Wij hebben jarenlang een scheidingspraktijk gevoerd en vele mensen mogen begeleiden tijdens deze fase van hun leven. De kinderen, daar deden wij het voor.

Want kinderen kiezen niet voor de scheiding van hun ouders maar hebben wel levenslang te maken met gescheiden ouders. Hoe belangrijk is het dan om een scheiding goed te begeleiden?

Zodat de kinderen later kunnen zeggen: de scheiding was niet leuk maar mijn ouders hebben het goed gedaan voor ons!

Er is zoveel meer te vertellen over de vakopleiding allround scheidingsspecialist

De open avond is gratis en vrijblijvend!

Graag nodigen wij jou hierbij persoonlijk uit om hierbij aanwezig te zijn. Dit wil je niet missen, dat weten wij zeker! De specialisatie opleiding biedt slechts plaats aan een beperkt aantal deelnemers, dus reageer snel om erbij te kunnen zijn.

Kun je niet komen?

Wil je meedoen, maar kun je niet op de voorgestelde datum? Neem dan even contact met ons op. Wij geven natuurlijk telefonisch ook vrijblijvend opleidingsadvies 085 888 4 888. Bel ons gerust.
 

 

"Leer het van de mensen uit de praktijk!"